06 38353797
Kae Baan Thai Massage

Wie Ben Ik

Mijn naam is Marasri Saenmueang, mijn roepnaam is Kae. Ik ben inmiddels ruim 15 jaar in Nederland. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt in succesvolle massage salons in Rotterdam. Nu ben ik mijn eigen Thaise massagesalon begonnen in Capelle aan den IJssel.

De thaise massage kunst heb ik in Thailand geleerd op verschillende plaatsen en bij verschillende scholen. Aangezien iedere school een andere techniek toepast heb ik alle technieken samengevoegd en hieruit het beste gecombineerd.

Kae Baan Thai Massage is de plek om een Traditionele Thaise Massage te ervaren zoals deze is bedoeld.

De complexe technieken behorende bij de traditionele Thaise Massage zijn van invloed op zowel lichaam als geest en vereisen continue scholing en  optimale vakkennis.

Door intensieve samenwerking en scholing alsmede het delen van verfijnde technieken is een traditionele Thaise Massage bij Kae Baan Thai Massage dan ook gegarandeerd een hoogwaardige behandeling.

Tot ziens bij Kae Baan Thai Massage

Kae

Voor de duidelijkheid  hier wordt professionele massage gegeven, dus:

GEEN EROTIEK!

Kae Baan Thai Massage
Kae Baan Thai Massage
Kae Baan Thai Massage
Kae Baan Thai Massage
Kae Baan Thai Massage

Bij Kae Baan Thai Massage kunt u terecht voor o.a. een Traditionele Thai massage, kruidenstempel massage, sportmassage, rug-schouder-nekmassage en/of voetmassages.

Contact Ons

Bel: 06 38353797

Adres: Donizettistraat 109, 2901 KD

Capelle aan den IJssel

 

Kae Baan Thai Massage
Kae Baan Thai Massage